Epstein dræbte ikke sig selv, Bitcoin ramte $ 1 millioner og & "russisk roulette"

ad-Midbar
ad-Midbar
ad-Midbar
ad-Midbar

I den første del af vores interview med John McAfee drøftede vi forskellige emner dybtgående, såsom hans løb for præsident, McAfeeDex og hans mening om stablecoins. I dag fortsætter vi med at tale om fremtiden for cryptocurrencies og regeringens rolle i den. Mr. McAfee fortalte mig også om historien bag den kommende film “King of the Jungle”. Den er baseret på historien om den kablede reporter Joshua Davis og hans tre uger med McAfee i Belize. Lad os hoppe lige ind i det.

ADVARSEL: Forsøg ikke at kopiere, genskabe eller udføre de samme eller lignende stunts eller tricks med kanoner, da det kan medføre personskade og / eller materielle skader. U. I dag er ikke ansvarlig for sådanne kvæstelser eller skader.

U.I dag: Du lancerer et nyt token kaldet Epstein ikke slå sig selv ihjel. Hvad kan du fortælle mig om dette token? Hvorfor kaldte du det sådan? Hvorfor reklameres Hillary Clinton på billedet?

John McAfee: Okay, det er åbenlyst en vittighedsmønt som Dogecoin. Der er et par ting med dette token. Jeg tror meget stærkt på, at Jeffrey Epstein ikke dræbte sig selv. Jeg tror, ​​det er i det amerikanske folks og måske verdens interesse at forstå, at vi skal finde dem, der er ansvarlige for det, og spore det tilbage til de korrupte individer, der er ved magten, der kan gøre ting som at slå folk, mens de er i fængsel. At være i fængsel er det nemmeste sted at dræbe nogen, og enhver gangster ved dette. Så lidt i det omfang udnyttede jeg de memer, der flydede rundt på Internettet. “Jeffrey Epstein dræbte sig ikke” er et stort meme. Alle lavede memes, så jeg troede, jeg ville lave mine egne. Mine er WHACKD-tokenet, og med hver transaktion skrumpes 10% fra toppen. Ved hver 1,000-transaktion mister 1-modtager alt - hele transaktionen. Det er bare slået. Mønten fungerer som om den er i et kryptomiljø, hvor der er kriminelle, der skimmes af toppen. Der er mennesker, der klager hele aktiver fra en anden.

Hvad der ikke er en vittighed - efter at vi konstruerede dette [token], indså jeg, at vi har skabt et virkelig deflationsmærke. Jeg mener, at de, der vil bytte eller sælge deres tokens, vil være taberne, ikke? Det skyldes, at jo mere de sælger, jo mindre mængde er tilgængelig. Hvad jeg mener er, at med færre symboler, vil de, der holder fast i deres forsyning, se, at udbuddet stiger i værdi. Det er bare et godt socialt eksperiment.

U.I dag: Så hvad med Hillary Clinton?

John McAfee: Du ved, jeg ved intet om dama. Jeg har aldrig spist middag med hende, og jeg har heller ikke rystet hende med hende. Så jeg er ikke den, der svarer noget om hende. Jeg mener, rygter på Internettet er bare rygter på Internettet. Jeg mener, de er gnistret af, at Gud ved hvem, og slukkes af det næste rygte.

Billede via http://mcafee2020.com/

U.I dag: Så det er bare en vittighed?

John McAfee: Ja, det var bare en vittighed. Naturligvis er det hele bare et meme. Du ved, et meme ser på en bestemt situation fra et finurligt eller interessant aspekt. Det er det, der gør det sjovt. Det er alt, og så opretter folk memes. Denne er min.

U. I dag: Kendte du Jeffrey Epstein personligt?

John McAfee: Nej jeg gjorde ej.

U.I dag: Hvad er dine tanker om Kinas digitale valuta - Digital valuta elektronisk betaling (DCEP)? Vil USA lancere en digital amerikansk dollar i den nærmeste fremtid?

John McAfee: Jeg tror, ​​at hvert land og enhver nationalstat på denne planet vil lancere deres egen cryptocurrency. Jeg mener, at de bliver tvunget til at gøre det, fordi det er så tydeligt, at fiat-valutaer, papirvalutaer og endda kreditkort er så meget ringere med hensyn til sikkerhed, hastighed og lethed. Med hensyn til hele økonomien er cryptocurrencies meget overlegen, så regeringerne bliver nødt til at oprette deres egne. Folk, vær opmærksom på, at alle mønter, der er oprettet af regeringer på blockchains, vil overvåge din hver krone, hvor den går, og til hvilket formål. Jeg mener, det er bare endnu en bar i dit bur. Du kan gribe fat i mulighederne, der tilbydes af cryptocurrencies, som kom af folket, og ikke fra regeringen eller fra virksomheder. Bare en flok almindelige programmører.

NEOs udviklingschef John deVadoss om NEO 3.0, Microsofts baggrund, Ethereum og foretrukne kryptokurser: Interview

Jeg kom fra folket og tager, hvad folket fortsætter med at skabe, som altid vil være overordentlig bedre end de monolitiske, langsomt bevægende dinosaurlignende enheder, der kaldes regeringer. De kan bare ikke oprette dem hurtigt nok, men folket kan det. Så lad folket fortsætte med at skabe, og alle, der lytter til mig, skal du vælge den digitale valuta, der er oprettet af folket. Der er tusinder. Det kan tage dig lidt læring, maksimalt et par timer, men lær og forstå dem. Og brug venligst ikke regeringens kryptovalutaer, selvom de siger, at du skal bruge dem. De sagde, at vi ikke skulle ryge marihuana i de sidste 75 år. Jeg har hørt, at folk stadig ryger marihuana. Så du fortæller mig om forskellen. Vær venlig folk, hold dig sammen med folket og ikke med den magt, der har undertrykt dig i tusinder af år.

U. I dag: Okay. Tror du stadig, at Bitcoin (BTC) vil ramme sit $ 1 million dollars mark ved udgangen af ​​2020? Vi husker alle, hvad du ville gøre, hvis det ikke rammer det mærke. Hvad er grundene, der understøtter din tro?

John McAfee: Fordi Bitcoin er en anden deflational valuta. Ingen har bemærket dette endnu. Jeg forstår det ikke. Der er kun 21 millioner [mønter], der nogensinde kan eksistere, og 18 millioner [mønter] er allerede blevet udvundet. Dette efterlader kun 3 millioner tilbage, og det vil tage mange år at mine disse 3 millioner mønter. I mellemtiden er 7 millioner mønter tabt for evigt, og for hver mønt, der er udvindt, går fire tabt. Forstår du? Dette er verdens første automatiske deflationsvaluta.

Da ingen ser ud til at have bemærket det, lover jeg dig, at når de gør det, hvilket vil ske inden for få måneder, vil folk gå, "Åh herregud, se hvad vi savnede!"

Billede via http://mcafee2020.com/

U.I dag: Men hvorfor 2020?

John McAfee: Fordi 2020 er 14 måneder væk. Jeg mener slutningen af ​​2020. Tro mig, det er masser af tid.

U.I dag: Kender du virkelig Satoshi Nakamoto? Hvordan kender du ham? Kan du give os nogle detaljer, der ikke kompromitterer Satoshis identitet? Er det en mand, en kvinde eller en gruppe mennesker?

John McAfee: Jeg gør. Satoshi er en mand. Det er alt, hvad jeg kan fortælle dig. Selvfølgelig ved jeg, hvem han er, men lad mig stille dig et spørgsmål. Alle vil gerne vide om Satoshi, og jeg var lige klar til at sige noget. Jeg blev bedt om ikke at fortælle det til nogen, og selvom han ikke indrømmede for mig, at han var Satoshi, sagde han en ting: ”Forestil dig, om verden vidste, hvem Satoshi var. Satoshis liv skulle ændre sig. ”Ja. Han er bestemt en af ​​verdens rigeste enheder. Han skulle omringe sig med væbnede vagter, fordi han ville være målet for kriminelle, og han bliver nødt til at ændre sin måde at leve på. Han kunne ikke bare gå ud midt om natten, ned til kaffebaren, sparke fødderne, tænde en cigaret og få en espresso - den del af hans liv er forbi. Derefter sagde han:

Så du vil ændre nogens liv radikalt. Hvad får dig til at tro, at du har den ret? Hvad hvis du var 1%, der var forkert? Du ville have ødelagt et uskyldigt menneskes liv fuldstændigt, som nu ikke er i stand til at gå i butikken eller en film uden at ansætte to dusin, væbnede vagter på fuld tid. Han er menneskets nåde.

Efter at han sagde det, tænkte jeg: ”Jesus. Min oprigtige undskyldning. Jeg er en dum gammel mand for ikke at tænke over dette. ”Så vil du have mig til at fortælle dig nu?

U.I dag: Nej, vær venlig ikke. Kan du fortælle mig lidt om filmen "King of the Jungle"? Har du haft en bestemt rolle i denne film, såsom med casting eller en komo i en potentiel scene? Ser du frem til denne film?

John McAfee: Jeg har intet at gøre med filmen. Jeg har intet at gøre med nogen dokumentar, der er blevet lavet om mit liv. Dette er dog ikke en dokumentar, det er en fiktion. Selvom jeg ikke blev hørt, har jeg været i kontakt med manusforfatterne, da de er virkelig sjove og fornøjelige mennesker. Men jeg har ingen kontrol over filmen, og jeg ved heller ikke noget om casting eller andet end hvad jeg læste i nyhederne. Jeg finder ud af det på samme tid som resten af ​​verden.

Jeg ved det, åh, hvem er det nye barn (* McAfee taler med sin kone Janice og spørger hende navnet på det barn, der spiller reporteren), Zac Efron. Tilsyneladende er han skuespiller. Jeg ved ikke, da jeg ikke kommer meget ud. Jeg ser sjældent film. Dokumentarer er min ting. Zac Efron spiller reporteren, der kom ned for at besøge mig. Den er baseret på en tre-ugers dybtgående historie om mit liv i Belize, hvor Wired-reporter Joshua Davis kom ned for at tilbringe et par uger med mig. Jeg forventede, at han ville komme ned og bruge en time eller to eller endda en dag på at interviewe mig, hvilket jeg var villig til at gøre. Dog ville han være sammen med mig hele tiden, eller i det mindste når han troede, jeg gjorde noget interessant. De fleste mennesker ville have sagt, ”Åh, du er skør.” Men jeg sagde, ”Okay, hvis du tror, ​​du er klar til det.” Nå, han var ikke klar til det. Han blev bogstaveligt talt traumatiseret ved at hænge sammen med mig i tre uger.

Billede via http://mcafee2020.com/

Derefter gik han tilbage og skrev en historie til Wired. Der var faktisk en e-bog, der hedder “John McAfees sidste stand”. Jeg har aldrig læst den. Jeg mener, jeg var sammen med ham på det tidspunkt. Hvad kan hans forfattere fortælle mig om begivenhederne? I bogen lægger han det, som han troede var forfærdelige ting. For eksempel er omslaget til e-bog bestemt et velkendt foto af mig uden skjorte, mine tatoveringer og en pistol på hovedet. Det er på forsiden af ​​bogen. Efter at det hele var skrevet, fik de det foto ved at sende fotografer her nede, fordi Josh er en forfatter, ikke en fotograf.

Dette [foto] var baseret på hans anden dag med mig, da vi sad i San Pedro ved et stort egetræbord. Han var så naiv i livet. Og jeg sagde “Joshua! Du skal forstå, du kan ikke tro noget, du hører. Kun halvdelen af ​​det, du ser, og dette er sandheden. ”Og han sagde:” Nå, det er vrøvl. Det er filosofi. ”Og jeg går,“ Hej, se dette. ”Jeg bærer altid en pistol. Jeg trak en .357 Magnum-revolver, tømte rundene på bordet, viste ham, at den var tom, tog en af ​​rundene op, satte den i pistolen, drej cylinderen, satte den på hovedet og trak i udløseren . Og han råbte: ”Nej, ikke! Gør ikke! ”Du ved, han er en let bygget ung mand, og han vil ikke **** med mig eller gøre noget, fordi han bogstaveligt talt skrig,“ Du behøver ikke gøre dette! ”Og jeg sagde:“ Okay . Nå, jeg undskylder. ”

Billede via http://mcafee2020.com/

Derefter drejede jeg cylinderen igen, og den gik klik, og nu er han fuldstændig hektisk. Mens han hånsomt skrig for mig om ikke at gøre det, sidder jeg bare der og spinder cylinderen, mens han råber. Jeg må have gjort det 35 gange. Så sagde jeg: ”Nu, Josh, se dette”. Så med en pistol i hånden tog jeg ham ud til stranden, rettede pistolen mod sandet og trak på udløseren. Boom! Sand flyver overalt. Nu er Josh forfatter. Enhver matematiker ville vide, ”Du kender fyr, hvis du har en kugle derinde, er der ikke noget pulver i den patron.” Jeg mener, enhver rationel person ville sige det, og forresten Mr. McAfee, det er en stort trick. Hos Josh var det et nej.

Du skal bare samle en op, sætte den i pistolen og spille russisk roulette. Enhver tryllekunstner ville være gået og sagt ”det er et godt trick.” Enhver rationel person ville være gået og sagt: ”Det er et trick. Hvordan gjorde du det? ”Men Josh, når han var naiv, tog det for alvor. Så det var hans anden dag. Så i de næste tre uger, udgav jeg sammen med ham på måder, der gjorde, at det lignede en børnehavehave vælger et kort og fik det forkerte kort.

Så hvad jeg ville gøre, hvis der ikke var nogen overhængende fare, og jeg ville **** med nogen, ville jeg altid tage en af ​​runderne ud af pistolen, bøje kuglen, skyde hætten, så der ikke er noget krutt og der er ingen skydehætte nu, tag en ny kugle, sæt den tilbage i foringsrøret og sæt den tilbage i pistolen. Jeg kunne altid se, hvilken kugle det var, fordi der var et indrykk, hvor skudstiften havde ramt grunder. Så jeg kunne dumpe mine kugler overalt, men ingen andre ville have bemærket indrykket. Højre? De bemærker bare, at kugler flyver overalt. Du skal bare samle en op, sætte den i pistolen og spille russisk roulette. Enhver tryllekunstner ville være gået og sagt ”det er et godt trick.” Enhver rationel person ville være gået og sagt: ”Det er et trick. Hvordan gjorde du det? ”Men Josh, når han var naiv, tog det for alvor. Så det var hans anden dag. Så i de næste tre uger, udgav jeg sammen med ham på måder, der gjorde, at det lignede en børnehavehave vælger et kort og fik det forkerte kort.

John McAfee om præsidentvalg, Stablecoins, Wingsuit Flying og hans nye DEX: Interview

Efter tre uger var Josh bogstaveligt talt traumatiseret. Jeg har det ikke dårligt ved det, fordi jeg hader organiserede medier og den måde, de vælger historier på. Der er billioner af historier, der skal fortælles på ethvert tidspunkt. Og hvem er vores historiefortællere i dag? Medierne. Massemedierne er vores fortællere, og der er billioner af historier, som de kunne skrive om. Hvad fokuserer de på? De ting, der er i deres interesse eller i deres sponsors eller deres controllers interesse. Nu havde jeg Josh, der var mindre naiv. Hvis du er naiv, hvorfor er du overhovedet i medierne? Det er mennesker som dig, som ikke burde være her. Så jeg følte mig retfærdig. Jeg ventede to dage, før jeg besluttede, "Okay, du får din historie, men du får den historie, som jeg vælger for dig."

Jeg valgte historien om John McAfees sindssyge og spillede den historie for ham i tre uger. Det er det, filmen handler om, og det er derfor, det er en komedie. Men jeg har ingen kontrol over det. Jeg synes, at manuskriptforfatterne er gode, men jeg ved ikke, hvordan de vil gøre dette. Jeg har læst synopsis, som handler om den periode på tre uger. Det er hele filmen.

Jeg valgte historien om John McAfees sindssyge og spillede den historie for ham i tre uger. Det er det, filmen handler om, og det er derfor, det er en komedie.

U. I dag: Hvorfor ville du ikke, at Johnny Depp skulle spille dig i filmen?

John McAfee: Jeg tror ikke, Johnny Depp har erfaring i livet. Ikke i at handle pr. Siger, men fordi selv for mig er jeg et mysterium. Nogle mennesker synes, jeg er mere et mysterium, mens andre synes, jeg er vanvittig. Med dagens standarder er jeg sandsynligvis, og jeg vil fortælle dig, hvad der er sane i dag. Sane køber al den propaganda, som regeringen og medierne fodrer dig, mens du pendler til at arbejde i op til en time hver vej, fem dage om ugen i 40 år i et job, som du måske ikke elsker. Det betragtes som fornuftigt, fordi det er, hvad alle gør. Så i den verden er der selvfølgelig ingen mere sindssyg end mig.

U.I dag: Sidste spørgsmål - Hvordan tror du, at internettet vil se ud i 50 år fra nu?

John McAfee: Den første ting, der kommer ind i mit sind, er “Gud, jeg ville meget gerne være her for at se det, men det vil jeg ikke.” Den anden tanke er, at for 20 år siden, kunne jeg ikke have forudsagt i dag, og heller ikke kunne nogen. på denne planet. Jeg har ingen idé om, hvor du er, men det betyder ikke noget, fordi vi taler ansigt til ansigt. Jeg ser dit smilende ansigt, dine bevægelser og dine øjne blinke som om du er her. Kunne du forestille dig dette 20 år siden? Nej, teknologien eksisterede ikke, heller ikke koncepterne andre end i Star Trek-film. Nu er de her. Så jeg ville være den sidste person til at spørge i betragtning af historien og de 74 år, som jeg har oplevet på denne planet. Himlen er åben.

Nyhedskilde

ad-bund
ad-bund
ad-bund
ad-bund

INGEN KOMMENTARER